KetnetVideo voor tablet

Dagelijkse herbekijken meer en meer kinderen hun favoriete programma’s niet langer op tv, maar ook via ketnet.be. En vanaf nu zijn alle programma’s uit KetnetVideo te bekijken waar en wanneer je maar wil met KetnetVideo voor tablet!

Ketnet, Kaatje en Ketnet Hits

De Elfenheuvel, I-Fan, Samson & Gert, Zingaburia,… Kortom alle kleppers van Ketnet zijn makkelijk terug te vinden in deze app. Maar ook de kleinste Ketnetkijkertjes zullen lang zoet zijn met de avonturen van Kaatje, Bumba, Dobus en meer. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook heel veel muziekclips van hun favoriete artiesten in terug te vinden en kan er geluisterd worden naar Ketnet Hits, de radio van Ketnet.

Gemakkelijk gebruik

Bovendien is de app helemaal ontwikkeld op kindermaat met een makkelijke en zeer visuele navigatie, zodat zelfs de kleinste kinderen probleemloos hun favoriete programma kunnen terugvinden. De filmpjes kunnen ook lokaal opgeslagen worden, zodat de kids ook zonder 3G- of wifi-verbinding, niets hoeven te missen. Onderweg in de auto, in de wachtzaal van de dokter, of gewoon ergens op visite… vanaf nu is Ketnet er werkelijk overal!


Alle functies op een rijtje:

  • Een ruime selectie van Ketnetprogramma’s (inclusief Kaatje)
  • Volledige programma’s herbekijken
  • Sla filmpjes lokaal op om ook zonder 3G- of wifi-verbinding te bekijken.
  • Stel je favoriete programma’s samen
  • Ketnet Hits (radiospeler)

KetnetVideo voor iPad is beschikbaar voor 3,59 euro in de iTunes Store. Er is ook een versie voor Android-systemen beschikbaar.


<< >> Home
show bar hide bar