Prins Harry en Meghan mogen een nieuw leven opbouwen

De Britse koningin, The Queen, steunt de beslissing van haar kleinzoon Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Vorige week vertelde het koppel dat ze een minder grote rol willen in het koningshuis.

Harry

Een gewoon leven opbouwen en hun eigen geld verdienen, dat willen de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. En het ziet ernaar uit dat ze hun zin zullen krijgen.

Familieraad

Tijdens een groot overleg met de koninklijke familie heeft de Queen gezegd dat ze de wensen van Harry en Meghan begrijpt:

"Mijn familie en ik steunen Harry en Meghan om als jong gezin een nieuw leven te beginnen"

Wat nu?

Harry en Meghan zullen nu afwisselend in Canada en in het Verenigd Koninkrijk wonen. Meghan zou ook al een stemmetje hebben ingesproken voor Disney. In ruil geeft Disney een groot bedrag aan een goed doel dat zich inzet voor olifanten.

Meghan

Toch vind de Queen het ook jammer dat ze haar kleinzoon en zijn vrouw nu minder zal zien. Ze wilde liever dat Harry en Meghan volledig deel blijven van het Britse koningshuis.

Ruzie in de familie?

De koninklijke familie heeft ook gereageerd op de Britse pers. Die schrijven al een tijdje dat Harry en zijn broer William ruzie hebben. Maar volgens de twee broers is dat niet waar.

14 januari 2020

Mogen Harry en Meghan een eigen leven leiden?

Loading icon