Dieter en Kevin gaan weer 'Down the snow' voor de Warmste Week

Kevin en Dieter Coppens van 'Down the road' gaan opnieuw op avontuur voor De Warmste Week. Vorig jaar liftten ze van de Noordpool naar Boom om geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar trekken ze van Rusland naar Kortrijk.

Down the road

Vorig jaar zamelden Kevin en Dieter geld in voor Kom Op Tegen Kanker en Downsyndroom Vlaanderen. Dit jaar koos Kevin het goede doel GimmeShelter, een organisatie die zich inzet voor de daklozen

Van Moskou naar Kortrijk

Er wacht Dieter en Kevin nu een lange tocht. Ze vertrekken op 18 december vanuit Moskou, de hoofdstad van Rusland, naar Kortrijk, waar De Warmste Week dit jaar plaatsvindt. 

Onderweg gaan ze op zoek naar onderdak, eten en vooral... vervoer, want ze zullen heel de weg liften. In totaal zullen ze 3.000 kilometer afleggen op 7 dagen tijd

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.

Groot succes

De vorige editie van 'Down the snow' was een gigantisch succes: in totaal zamelden Dieter en Kevin meer dan 100.000 euro in met sms'jes en steunkaarten. De twee hebben er ook nu superveel zin in:

"Het wordt heel plezant, we hopen op superveel gastvrije mensen!"

Je kan de avonturen van Kevin en Dieter volgen op de sociale media-kanalen van Eén. Hopelijk geraken ze op tijd terug thuis, zodat ze ook Kerstmis kunnen vieren.

Bekijk hieronder de Karrewietreportage:

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.

3 december 2019

Loading icon