Justin Timberlake grote winnaar Video Music Awards

Justin TimberlakeJustin Timberlake is de grote winnaar van de Video Music Awards. Tijdens een grote show in New York kreeg hij vier prijzen. Er waren ook prijzen voor heel wat andere bekende gezichten.

Voor zijn hit ' Mirrors' won Justin Timberlake de prijs voor videoclip van het jaar, de belangrijkste prijs van de avond. Daarnaast werden zijn videoclips ook bekroond met de prijzen voor beste montage en beste regie. Timberlake kreeg ook nog een vierde prijs voor zijn hele carrière.

One directionOne Direction won een prijs voor de beste zomerhit voor het lied 'Best song Ever'. Selena Gomez maakte de beste popvideo met ' Come and get it'. Bruno Mars kreeg de prijs van beste video van een mannelijke artiest. En Taylor Swift voor beste video van een vrouwelijke artiest.

 

 

Katy Perry

Er waren ook een hele reeks optredens tijdens de Video Music Awards. Zo gaven Lady Gaga, Katy Perry en Kanye West een optreden. Justin Timberlake zorgde voor de grootste verrassing door met zijn oude boysband N Sync het podium op te stormen.

26 augustus 2013

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
Loading icon