Mijn familie
Papa van Hoera

papa Franky


Papa Franky is echt de coolste papa van de hele wereld. Omdat wij hamsters vaak 's nachts leven, is hij vrachtwagenchauffeur geworden.

In zijn vrije tijd doet hij aan modelbouw. Op zaterdag speelt hij met zijn vrienden een partijtje vogelpik. Hij kan trouwens heel lekker koken want op zondag eten we dikwijls kort aangebakken zonnebloempitten. 


Mama van Hoera

mama Aida


Mama Aida is de allerliefste mama van de hele hamsterwereld. Toen ze klein was kon ze al heel goed knippen en daarom is ze kapster geworden.

Ze houdt van de Marokkaanse keuken want ze heeft een multiculturele vriendenkring. 

Op haar vrije momenten vind je haar meestal in de fitness want ze wil er mooi uitzien deze zomer in haar badpak.
 


Broer van Hoerabroer TonnyIk ben echt heel trots op mijn broer Tonny. Wist je dat hij wereldkampioen lopen-in-een-rad-voor-hamsters is? Hij traint elke dag 4 uur.

Op school gaat het minder goed met mijn broer. De juf heeft gezegd dat hij beter zijn best moet doen. Maar op dit moment is zijn surfplank belangrijker dan zijn schoolagenda.

Mocht je het nog niet weten: Een verwittigde hamster is er nog steeds 3 waard.
Zus van Hoera
zus Siska

Siska is het jongste knaagdier van ons gezin. Ze leest elke week de Joepie en roddelt vaak met haar vriendinnen over de jongens op haar school.

Ik denk trouwens dat ze een vriendje heeft want ik heb dat gelezen in haar dagboek. Ik weet ook wel dat ik zo'n dingen eigenlijk niet mag doen, maar ik kon het niet laten...

Aja ze ziet er zo knap uit omdat ze 2 keer per week naar de Zumba-les gaat.

Loading icon