Wie ben ik?

Volledige naam: Hoera Hamstrov

Leeftijd: ik ben jarig op 8 juni. Hoe oud ik ben weet ik niet zo goed, maar ik ben zeker in de fleur van mijn leven.

Relatiestatus: ik heb wel een boontje voor Paris, de Chiwawa van Tanja Dexters. Samson is nogal groot voor een dier als ik. Lievelingsgerecht
: balletjes van zonnebloempitten in tomatensaus met een toefje gratin dauphinois op een bedje van veldsla.

Op deze hit ga ik altijd uit de bol: hé lekker beest – Isabelle A.

Mijn favoriete boek: dat is ongetwijfeld Het Muizenhuis.

Lievelingsvak op school: ik ga al een tijdje niet meer naar school maar vroeger vond ik turnen het leukst. Ik was een krak in achterwaartse salto's maken. 

Ik heb schrik van: mannen met schoenmaat 45.

Als ik niet kan slapen: dan drink ik warme thee met honing. Ik mag dat trouwens doen want ik ben geen elf.

Sterrenbeeld: Ram. Ik weet dat ik een hamster ben, maar dat sterrenbeeld bestaat niet. Aangezien ik jarig ben in april, ben ik een ram.

MierifantLievelingsdier: ik kijk heel hard op naar de Mierifant van Zingaburia. Soms droom ik ook dat ik een kruising ben tussen een Siberische cavia en een Hongaarse buidelrat. Maar voor alle duidelijkheid: ik ben een woestijndwerghamster.

Favoriete Ketnet-programma: dan ga ik zeker voor de Zoo-reporters. Jammer genoeg zit ik niet in het programma maar wie weet bezoeken ze me wel in een volgend seizoen!

Het keldergat of de boekenpoort: ik probeer altijd de juiste keuze te maken, maar soms ben ik zo zenuwachtig dat ik durf te missen.

Grootste kapselblunder: vorig jaar heb ik in de zomer voor een carré gekozen maar uiteindelijk was dat geen succesnummer.
strik
Mooiste lichaamsdeel: dat zijn ongetwijfeld mijn loodrechte snorharen.

Ik ben allergisch aan: mensen die overdag te veel lawaai maken want dan lig ik in bed…

Favoriete bekende Belg: dan kies ik voor onze premier Elio Di Rupo. Hij draagt altijd een schattig rood strikje. Misschien moet ik dat ook eens uitproberen deze zomer.   

Favoriete weekblad: ik koop elke week de Joepie omdat ik hoop dat ik er ooit zelf zal instaan.

De beste mop volgens Hoera: Op de Titanic zat een goochelaar die hele leuke trucjes uithaalde met de passagiers. Zijn assistent is een papegaai. Maar die papegaai was een beetje flauw, want bij elk trucje dat de goochelaar deed, verklapte de papegaai hoe de truc Ramin elkaar zat. Hij zei bijvoorbeeld: "In zijn mouw! In zijn mouw!" of "Achter zijn rug! Achter zijn rug!" De Titanic zonk en de goochelaar overleefde de ramp en dobberde op zee. De papegaai had de ramp ook overleefd, hij was uit zijn kooitje ontsnapt en hij cirkelde nu al een paar dagen om de goochelaar heen. Na vier dagen kwam de papegaai bij de goochelaar op het stuk wrakhout zitten en zei: "Oké, ik geef het op, waar heb je die boot gelaten?"

Loading icon