Ketnet Musical

Ketnet Musical Knock-out: wat weten we al?

Wat. Een. Weekend!

Er was superveel nieuws te verzamelen over de nieuwe Ketnet Musical tijdens de spetterende liveshow van Ketnet Kick-off. Wij vonden het allemaal heel spannend en hopelijk jullie ook.

Maar wat weten we nu eigenlijk al over de nieuwe Ketnet Musical?

Als eerste weten we dat de nieuwe musical Knock-out zal heten. Een heel spannende titel die verwijst naar het boksen. 

Ook het verhaal van de musical is al bekend! 

Met de hulp van Campus 12 probeert Liam met zijn vrienden de sluiting van zijn boksclub tegen te houden. De eigenares van het pand wil dat de in haar ogen ordinaire boksclub plaats ruimt voor een balletschool, waar haar dochter Anja haar ballettalenten verder kan ontwikkelen. Slagen Liam en Anja erin hun krachten te bundelen, en zorgen ze er samen voor dat de balletschool en de boksclub broederlijk naast elkaar kunnen bestaan?

Een nieuw logo is er ook al! Lekker stoer.

Ook de volwassen cast is bekend! Dit jaar zullen Lennart, Nina, Naomi & Jasper van Campus 12 mee op het podium staan met de cast van Ketnet Musical Knock-out. 

Gisteren kwamen ze alvast het gloednieuwe themanummer Knock-out voorstellen. Heb je ze nog niet gezien of wil je ze nog eens bekijken? Klik dan hier.

Voor de rest van de cast en de nummers is het nog even wachten. Omcirkel maar alvast 3 november in jullie agenda, want dan is het tijd voor de startshow van Ketnet Musical Knock-out! Joepie!

Loading icon