Buck: Een nieuwe fictiereeks op Ketnet

Buck

Ketnet is gestart met de opnames van Buck, een reeks van de bedenkers van W817.

Buck is een comedy onder een regie van Douglas Boswell (film: Labyrinthus) met onder meer Ini Massez, Ina De Winne, Bram Spooren en Robbert Vervloet.

In dit ‘coming of age’ verhaal volgen we de onopvallende en onzekere Elias die worstelt met zijn leven als puber. Hij vindt afleiding in zijn computerspel waarin zijn digitale held commandant Buck hem nooit in de steek laat. Als hij speelt hoeft hij zich niks aan te trekken van zijn twee oudere zussen, Laura en Hanne, de bully Dylan, zijn alleenstaande moeder, de nieuwe school… de wereld.
Op zijn kamer stoort niemand hem.

Tot op een dag niemand minder dan Buck in levende lijve aan zijn bed staat.

Groene productie van Ketnet

Buck is een reeks met een E-mission. VRT wil meer dan ooit vooruitgang boeken in het kader van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Met deze fictiereeks wil VRT duurzaamheid expliciet op de kaart zetten. De productie levert inspanningen op het vlak van energie-, afval- en CO2-reductie, om deze reeks op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren.

Buck is een coproductie van Ketnet met Zodiak en wordt gecofinancierd door het VAF. De reeks wordt uitgezonden op Ketnet in het najaar van 2018.

 

Buck The Game

Buck The Game is een uniek spel dat nauw aansluit bij de gelijknamige Ketnet-reeks Buck.

Als speler zit je op de planeet Malmek en kom je terecht in de Orion-academie. Je helpt je vrienden Jim en drone C2PE om de geheimen van de planeet te ontrafelen. Terwijl je met je eigen avatar de diverse 3D-werelden verkent, los je uitdagende puzzels op met als belangrijkste doel general Lankey en zijn Karpianen te verslaan. Als dat lukt ben jij de nieuwe leider van Orion-academie.

Buck The Game, gratis beschikbaar als app voor tablet en smartphone op iOS en Android, vanaf eind november.

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
Loading icon