Wat is de Checklist?

Sien en TomDe Checklist is een lijst van 50 dingen die je écht gedaan wil hebben vóór je 12de. Die lijst hebben we gemaakt met al jullie ideeën! Jullie mochten zelf checks doorsturen en die heeft Robot allemaal gelezen en verwerkt en daarvan heeft hij een lijst van 50 checks gemaakt. Maar liefst 97.551 Ketnetters hebben hun dromen ingestuurd.

Een paar voorbeelden: voor één dag een écht beroep uitoefenen, naar een festival gaan, je kamer zelf inrichten, een groot kussengevecht houden of een nacht in een bos slapen. Er zijn heel moeilijke dingen bij en ook heel makkelijke. Sommige checks doe je alleen en sommige samen met je vrienden. Maar welke check je ook kiest, Ketnet helpt je!

Tom en Sien

Tom Waes en Sien zijn de ambassadeurs van de Checklist, dat wil zeggen dat zij jullie gaan helpen bij het waarmaken van de checks. Sien kennen jullie natuurlijk allemaal maar weten jullie ook wie Tom Waes is?

Tom is een acteur, presentator én hij is ook héél avontuurlijk en heldhaftig. In zijn programma Tomtesterom heeft hij al een heleboel spannende dingen gedaan zoals schansspringen, een duikboot maken, met een vliegtuig vliegen, een marathon in de woestijn, meedoen aan een sledehondenrace en nog veel meer!

Welke checks heb jij al gedaan?

Heb jij al een check gedaan? Of ben je van plan er binnenkort eentje te uit te voeren? Maak er dan zeker een foto van en surf naar deze pagina om je check af te vinken op de lijst. Voeg je foto toe om te bewijzen dat je de check écht gedaan hebt. Daarna kan je een badge printen om aan al je vriendjes te tonen dat jij die check al gedaan hebt.

Veel succes en vooral heel veel plezier met de Checklist.

Partners

 

 

 

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
Loading icon