Hang de held uit in Sportopia

Dempsey, Maureen, Sieg en Nico hebben de attracties van Sportopia speciaal voor jou uitgetest en ze stuk voor stuk goedgekeurd. Er is voor ieder wat wils!

Vuistje voor jou als je ze aandurft! De Helden hebben elk hun favoriete attracties in een knallend parcours gestopt.

Ontdek welk heldenparcours bij jou het best past en rep je naar Sportopia om het uit te proberen.


Het Dempsey-parcours

Zet een virtual reality-bril op je neus en ontdek Esportopia. Daar kan je virtueel sporten en gamen zonder ook maar één minuut stil te zitten. Na een ritje op de Slide neem je even een pauze op het Twister-tapijt. Je wordt de held van dit parcours als je alle spelletjes in Playhouse hebt gedaan. Let op: ze lijken makkelijk, maar dat zijn ze niet!

Het Maureen-parcours

Ga voor de Spirelli. Van deze glijbaan gaat je hoofd niet alleen tollen, maar krijg je ook die gekke snelheidskriebel in je buik. Als je de Slide ‘n Fly overleeft, kan je de adrenaline laten zakken in de Silent Dancing. Je wordt de held van dit parcours als je na een ritje op de Bobsleebaan de Deadride aandurft.

Het Nico-parcours

Hang de acrobaat uit op de BMX-track. Liever kleinere wieltjes? Show dan je skills in het Skatepark. Op de Bounz-trampoline tover je salto’s waar zelfs Nico jaloers op is. Je wordt de held van dit parcours als je de Airtrack afwerkt met ziek veel ‘air-seconden’.

Het Sieg-parcours

Test je voetbalskills op 1001 verschillende manieren. Daag iemand uit voor een voetbalspelletje in Esportopia en ruil je console daarna in voor een voetbal op het PANNA-veld. Ga extremer en waag je aan Wallball in de doorschijnende sportkubus. Denk je nog snel even enkele goals te scoren? Neem het dan op tegen de virtuele keeper aan de Sutu Wall. Je wordt de held van dit parcours als je nog op je benen staat na een spelletje in de City Coach Arena.

Durf jij de Heldenparcours aan? Kom dan naar Sportopia en ontdek het grootste overdekte sportpretpark van 't land.


In Sportopia moeten kinderen jonger dan 10 jaar worden begeleid door een volwassene (+18j). Zonder begeleiding krijgen ze geen toegang tot het sportpretpark.

Loading icon