#LikeMe In Concert 2021

#LikeMe

#LikeMe in concert nieuwe data

De cast van #LikeMe stond te popelen om in april en mei 12 keer in een uitverkochte Lotto Arena het beste van zichzelf te geven met #LikeMe In Concert. Door de maatregelen rond corona werd besloten om de concerten te verplaatsten naar 5 en 6 september 2020, en te verhuizen van 12 x Lotto Arena naar 4 x het Sportpaleis.

Ketnet wil alle tickethouders een fantastische beleving bieden, en dat in de beste en vooral veilige omstandigheden. De coronamaatregelen maken het nog niet mogelijk om duizenden #LikeMe-fans en hun ouders te ontvangen in het Sportpaleis om samen mee te zingen en te dansen. Daarom is er beslist om nieuwe concerten vast te leggen op 13 en 14 maart 2021.

Alle tickethouders zullen gecontacteerd worden per e-mail.

Shows

  • Zaterdag 13 maart – 14.30 uur
  • Zaterdag 13 maart – 18.30 uur
  • Zondag 14 maart – 10.30 uur
  • Zondag 14 maart – 14.30 uur

 

Q&A

Q: Waarom wordt #LikeMe In Concert opnieuw uitgesteld?
A: De concerten (die verschoven waren naar begin september) zullen naar 2021 verplaatst worden. Ketnet wil alle tickethouders een fantastische beleving bieden, en dat in de beste en vooral veilige omstandigheden. De coronamaatregelen maken het niet mogelijk om duizenden #LikeMe-fans en hun ouders te ontvangen in het Sportpaleis om samen mee te zingen en te dansen. Daarom is er beslist om nieuwe concerten vast te leggen op 13 en 14 maart 2021. De tickethouders zullen per e-mail gecontacteerd worden.
 

Q: Waar zullen de concerten in 2021 plaatsvinden?
A: De #LikeMe-concerten zullen op 13 en 14 maart 2021 plaatsvinden in het Sportpaleis.

Q: Waarom gaat #LikeMe In Concert niet door in de Lotto Arena zoals aanvankelijk in april/mei 2020 gepland was?
A: Om productionele redenen is het niet mogelijk om opnieuw 12 shows in 2021 te plannen. Ketnet vindt het echter belangrijk om alle fans de kans te geven om het concert bij te wonen. Door te kiezen voor het grotere Sportpaleis is het mogelijk om iedereen die beleving te gunnen. Die zaal is voor de Ketnetters en de #LikeMe cast ook een beetje thuiskomen: ze traden er al op tijdens Het Gala van de Gouden K’s begin 2020.

Q: Gaan mijn plaatsen even goed zijn als in de Lotto-Arena?
A: We zorgen ervoor dat iedereen een plaats krijgt binnen dezelfde prijscategorie van de tickets die ze kochten. Het Sportpaleis is een stuk groter, dus het decor, video, licht en geluid zal aangepast worden. Hierdoor willen we iedereen een evengoed zicht en beleving garanderen.

Q: Wat als ik op 13 of 14 maart verhinderd ben?
A: Als je om persoonlijke redenen verhinderd bent het evenement op de nieuwe datum bij te wonen, dan kan je om een terugbetaling vragen. Een huwelijk, een reeds geplande medische ingreep of een geplande vakantie zijn voorbeelden van redenen die aanvaard kunnen worden. Alle tickethouders ontvangen een e-mail van Tele Ticket Service waarin alle praktische informatie staat.

Q: Komen er extra tickets vrij of blijven de concerten uitverkocht?
A: Van zodra iedereen zijn nieuwe plaats heeft en we zicht hebben op het aantal mensen dat verhinderd is, kan het altijd zijn dat er weer tickets vrij komen. Hiervoor hou je best de site van Tele Ticket Service en Ketnet in de gaten.

Q: Wie van de cast zal aanwezig zijn?
A: Caro, Vince, Yemi, Maria, Kyona, Camille, Scott zijn al zeker van de partij.

Q: Hoe laat/wanneer exact zullen de shows plaatsvinden?
A:

  • Zaterdag 13/03 – 14u30
  • Zaterdag 13/03 – 18u30
  • Zondag 14/03 – 10u30
  • Zondag 14/03 – 14u30

Q: Indien we volgend voorjaar opnieuw een coronagolf meemaken en de maatregelen verlengd worden, wat zal er dan gebeuren?
A: Ketnet volgt de richtlijnen op de voet. We hopen natuurlijk heel hard dat de concerten in maart 2021 zullen doorgaan. Maar indien nodig, zal het uiteraard bekeken worden.

Loading icon