Kaatjes Tralalaatjes spel

Kaatjes tralalaatjes

In het spel Kaatjes Tralalaatjes krijgen onze vrienden te maken met een probleempje. Net zoals op tv kunnen ze die probleempjes wel oplossen met wat fantasie. En met de hulp van jouw kind!

Afhankelijk van welk personage je kind kiest om het probleem op te lossen, krijgt hij of zij een ander spelletje dat telkens focust op een specifieke vaardigheid. Klik hier om het spel te spelen!

Kaatje helpt het probleem van de baan door de oplossing te 'schuddebollen'. Maar daarvoor heeft ze wel sterren nodig. Het is aan jouw kind om genoeg sterretjes van de juiste kleur te verzamelen. Hiermee worden de motorische en analytische vaardigheden van je kind gestimuleerd.

Kamiel gaat met zijn step op zoek naar iets waarmee het probleempje kan worden opgelost. Het is aan je kind om Kamiel het juiste pad op te sturen. Hiermee wordt hun ruimtelijk inzicht aangescherpt.

Viktor is een uitvinder in hart en nieren dus hij vindt gewoon iets uit om het probleempje op te lossen. Viktor maakt een schets maar het is aan jouw kind om de uitvinding in elkaar te knutselen. Hiermee wordt het analytisch denkvermogen van je kind verruimd.

Ten slotte kan je het probleem nog oplossen met de hulp van Frits en Frats. Zij hebben een mandje waarmee ze objecten kunnen opvangen die uit de lucht vallen. Het is aan je kinderen om genoeg juiste objecten te verzamelen. Ook dit scherpt hun motorische en analytische vaardigheden aan.

Kaatjes Tralalaatjes

Loading icon