Ontdek de wereld van Kaatje

Wereld van kaatje

De wereld van Kaatje

 

De wereld waarin Kaatje leeft is een fantasiewereld. Haar wereld is een schudbol, die in de slaapkamer van een kind staat. Maar het is niet zomaar een schudbol...

In plaats van sneeuw ligt de schudbol vol rode, oranje en gele sterren. In de schudbol is een pleintje waar twee huisjes staan, dat van Kaatje en dat van Kamiel. Tussen de twee huisjes vertrekt een pad.

Benieuwd waar het naartoe loopt? Als je héél goed kijkt, zie je ook Kaatje en Kamiel in de schudbol rondlopen. Samen beleven ze er allerlei avonturen.

 

 

Kaatje

Kaatje

Kaatje is een meisje waar iedereen van houdt! Hoe kan je ook anders? Met haar blonde staartjes met krulletjes, haar guitige lach en haar streken, verovert ze ieders hart. Ze is lief, grappig, speels, ondeugend, guitig en ongelooflijk nieuwsgierig. En … ze kan toveren!
Kaatje is een durver, die voor niks terugschrikt. Zo beleeft ze allerlei toffe avonturen met haar beste vriend Kamiel.

 

 

Kamiel

Kamiel

Kamiel is de lieve, onhandige dino. Hij vindt het cool om stoer te zijn maar dat lukt hem niet altijd. Hij is een beetje te groot voor de wereld van Kaatje en dat maakt hem supergrappig. Kamiel rijdt graag op zijn step en doet niets liever dan muziek toveren uit zijn discobar.

Hij is gek op Kaatje! Ook al denkt Kaatje vaak dat ze het beter weet dan Kamiel, en doet ze niets liever dan hem beetnemen. Kamiel is ook gek op koekjes en heeft altijd honger!

 

 

Viktor

Viktor

Viktor is een stoere jongen die graag op avontuur trekt. Voor alles vertrekt Viktor vanuit verwondering en enthousiasme. Zoals de meeste jongens kan Viktor niet echt stilzitten. Hij loopt, vliegt, maakt vreugdesprongetjes en zet de gekste uitvindingen ineen. Maar het liefst van al maakt Viktor veel plezier met Kaatje en Kamiel.

 

 

Frits en frats

Frits en Frats

Frits en Frats (twee stokstaartjes) zijn twee rondreizende artiesten met een onuitputtelijk assortiment verkleedkleren. Als artiesten zijn ze altijd bezig met een voorstelling of een show met zichzelf in de hoofdrol: als superhelden, piraten of ridders. In hun kostuums voelen ze zich sterk en denken ze dat ze alles aankunnen. Ze zijn beiden nogal onhandig en laten zelfs de meest eenvoudige situaties uit de hand lopen.

Frits (met groene sjaal) is overenthousiast, neemt initiatief en zit boordevol plannen. Hij is overtuigd van zijn eigen kunnen en zeer aanwezig. Frits is een echte spraakwaterval die handelt voor hij denkt.

Frats (met gele sjaal) is eerder naïef en volgzaam. Hij heeft een onvoorwaardelijk geloof in Frits. Hij is minder taalvaardig maar dat is vooral omdat Frits zo aanwezig is. Hij is wat trager en slungelachtig.

Loading icon