Taylor Swift is de best betaalde beroemdheid

ts

De wereldberoemde Amerikaanse zangeres Taylor Swift staat op de 1ste plaats in de lijst van supersterren die het meeste geld verdienen. Die lijst wordt elk jaar uitgebracht door het Amerikaanse tijdschrift Forbes.

185 miljoen

Taylor Swift is nog maar 29 jaar oud en toch verdient ze al superveel geld. Het voorbije jaar heeft ze maar liefst 185 miljoen dollar verdiend, da’s zo’n

164 miljoen euro!

Geen enkele andere beroemdheid zag zijn bankrekening zo veel groeien.

taylor

Wereldtour

Dat Taylor zo veel geld heeft verdiend op een jaar tijd, komt vooral door haar wereldtour. Om reclame te maken voor haar 6de album Reputation speelde ze 53 concerten over de hele wereld. Dat was een van de meest succesvolle tours ooit!

Kylie en Kanye

De 21-jarige Amerikaanse reality-ster Kylie Jenner staat op de 2de plaats. Enkele maanden geleden werd zij nog de jongste miljardair ooit. Dat heeft ze vooral te danken aan haar cosmetica-bedrijf Kylie Cosmetics. Op plek 3 staat rapper Kanye West, dankzij zijn schoenmerk Yeezy.

kylie

Vrouwen aan de macht?

’t Is opvallend dat helemaal bovenaan 2 vrouwen staan! Girlpower, zou je denken, maar in totaal staan er maar 16 vrouwen in de top 100. Dat komt omdat vrouwen vaak nog altijd niet even goed betaald worden als mannen …

top5

11 juli 2019

Loading icon