Youtubers moeten hoge boete betalen

De populaire Nederlandse youtubers Ties Granzier en Govert Sweep moeten samen een boete van bijna 4.100 euro. De kerels werden vorige week opgepakt toen ze in de Verenigde Staten het streng bewaakte militaire domein Area 51 wilden binnendringen.

youtubers

Ties en Govert zijn op reis in de Verenigde Staten. Tijdens een tocht door Area 51 werden ze door de Amerikaanse politie opgepakt. De jongens hadden camera's en een drone mee en wilden er beelden maken.

Area 51

Area 51?

Area 51 is een superstreng bewaakte basis van het Amerikaanse leger. Niemand wordt er toegelaten. Volgens de regering worden er nieuwe vliegtuigen getest, maar niet iedereen gelooft dat.

Bepaalde mensen beweren dat de basis gebruikt wordt om onderzoek te doen naar buitenaards leven. Volgens hen bewaart het leger er bewijsmateriaal dat aliens bestaan. Sommigen denken zelfs dat er echte aliens zitten opgesloten!

Donderdag vrij

De Youtubers moesten voor de rechter verschijnen en hebben bekend dat ze op verboden terrein gekomen zijn, maar dat ze geen slechte bedoelingen hadden. Als ze de boete betalen, komen ze donderdag vrij.

17 september 2019

Loading icon