Mensen willen aliens vinden op Area 51

Een nieuwe Facebookpagina roept mensen op om Area 51, een Amerikaanse militaire basis, te bestormen. Sommige mensen geloven dat er bewijzen van buitenaards leven zijn verstopt op Area 51. De makers van de pagina zeggen dat de pagina een grap is en dat ze de basis niet écht willen overnemen.

Mensen willen aliens vinden op Area 51

De pagina heet "Bestorm Area 51, Ze Kunnen Ons Niet Allemaal Stoppen". Ondertussen hebben al meer dan 1,7 miljoen mensen op de pagina gereageerd dat ze willen deelnemen! 

Area 51?!

De makers van de pagina hebben al laten weten dat het om een grap gaat. Ze willen niet echt Area 51 bestormen, maar lachen met het idee dat het leger er aliens verbergt.

Area 51 is een superstreng bewaakte basis van het Amerikaanse leger. Volgens de regering worden er nieuwe vliegtuigen getest, maar niet iedereen gelooft dat.

Bepaalde mensen beweren dat de basis gebruikt wordt om onderzoek te doen naar buitenaards leven. Volgens hen bewaart het leger er bewijsmateriaal dat aliens bestaan. Sommigen denken zelfs dat er echte aliens zitten opgesloten!

Dat idee vonden de makers van de Facebookpagina grappig en daarom maakten ze een valse oproep om de aliens te vinden. Toch kan de Amerikaanse regering er niet om lachen. Ze waarschuwen dat een basis bestormen absoluut niet mag.

Facebookpagina roept op om militaire basis te bestormen  Facebookpagina roept op om militaire basis te bestormenFacebookpagina roept op om militaire basis te bestormen


19 juli 2019 

Loading icon