Dit zijn de presentatoren van de Warmste Week

Over exact 16 dagen start de Warmste Week! Deze morgen werden de drie presentatoren bekendgemaakt: Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns gaan een week lang plaatjes draaien voor het goede doel.

De Warmste Week is de voorbije jaren super populair geworden. Tijdens de Warmathon kan je rondjes lopen voor het goede doel, maar je kan ook vrijwilliger worden of gewoon een vlammetje kopen en opspelden!

Er staan ook heel wat concerten gepland. Verschillende artiesten, waaronder Joost & Kraantje Pappie, Brihang en Zwangere Guy komen optreden in Kortrijk.

En wie écht gemotiveerd is kan gewoon zelf een actie uit de grond stampen. Zoals Maurice, bijvoorbeeld! Maurice (5) is het zoontje van de Studio Brussel-presentator Christophe Lambrecht. Die is een paar maanden geleden overleden door hartproblemen.

Om ervoor te zorgen dat er "nooit nog papa’s zijn van wie het hart stopt met kloppen", organiseerde Maurice gisteren een kinderfuif! Niet alleen voor zijn eigen vrienden, maar ook voor die van zijn papa. Meer dan 800 mensen kwamen mee feesten.

Er waren springkastelen, een frietkraam, grote Legotafels, een schminkstand en Ketnet-wrapper Sander kwam mee de Skibidi dansen!

2 december 2019

Loading icon