Klaar om weer mee te brullen met #LikeMe?

Jihaaaaaa, fantastisch nieuws voor de fans van #LikeMe, want in Antwerpen zijn de opnames van het tweede seizoen begonnen!

#LikeMe

Nieuwe gezichten

In het nieuwe seizoen van de superpopulaire Ketnet-reeks zullen ook enkele nieuwe acteurs te zien zijn. Sali Haidara zal Marie spelen en Danny Dorland krijgt de rol van Scott.

Danny greep vorig jaar net naast de hoofdrol van Vince, maar dit seizoen mag hij dus wel meedoen, als grote tegenstander van Vince. Daarvoor heeft hij zelfs speciaal zijn haar laten groeien! Ook Karen Damen en Slongs Dievanongs doen mee in de nieuwe reeks.

Afscheid nemen

Het tweede seizoen begint met het einde van de zomervakantie en de start van het nieuwe schooljaar aan ’t SAS in Antwerpen. Caro besloot terug naar de Ardennen te verhuizen, maar dat is toch serieus aanpassen. En ook in Antwerpen loopt niet alles zoals vroeger … Doorheen het hele seizoen is afscheid nemen ook een belangrijk thema.

26 liedjes

Geen #LikeMe zonder geweldige muziek natuurlijk! Ook in de nieuwe reeks wordt weer een nieuwe, hippe versie gemaakt van 26 Nederlandstalige klassiekers. Wij zijn alvast van plan om die allemaal luidkeels mee te brullen, jullie ook?

likeme2

Het nieuwe seizoen komt in 2020 op Ketnet! De juiste datum is nog niet bekend.

8 juli 2019

 

Loading icon