Wat is Ketnet Brandt Weer?

Ketnet Brandt Weer voor De Warmste Week

In de week voor Kerst viert heel Vlaanderen De Warmste Week: iedereen zet zich in voor de goede doelen waar ze alles voor willen geven. En wij zorgen ervoor dat De Warmste Week extra hot wordt, met Ketnet Brandt Weer!

Ga jij iets doen voor één van de goede doelen van de Warmste Week? Dan ben je officieel lid van de Ketnet Brandt Weer-brigade en krijg je misschien wel hulp van Ketnet!

Tijdens De Warmste Week – van 18 tot 24 december – trekken de wrappers erop uit met de Ketnet Brandt Weer-wagen. Wie weet kom je hen wel tegen: op Ketnet, Ketnet.be óf in ’t echt!

Wil jij ook helpen?

Hoe kan jij iets doen voor De Warmste Week en lid worden van de Ketnet Brandt Weer-brigade?

  • Ga helpen bij een Warmste Week-actie.

Gaat jouw jeugdbeweging auto’s wassen? Knutselen en verkopen jullie op school leuke wenskaarten? Organiseert jouw straat een fakkeltocht? Gaat jouw familie soep met balletjes maken? Steek de handen uit de mouwen, help mee en maak deel uit van de Ketnet Brandt Weer-brigade!

  • Organiseer zélf een Warmste Week-actie.

Kies een goed doel dat jij belangrijk vindt en verzin een leuke actie. Organiseer een kerstmarktje met je klas, ga samen met je vrienden moppen tappen, maak stoere armbandjes of doe klusjes voor jouw favoriete goede doel: alles kan!
Hou je net als de voorbije jaren een 'Ketnet Koekenbak' met je klas? Dat mag ook!

Vraag hulp aan je mama, papa, juf, meester, … surf samen met hen naar de site van De Warmste Week en registreer samen jouw eigen Warmste Week-actie!

 

registreer je actie

Heb je nog een vraag?

Laat jouw vraag hieronder achter, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!

Loading icon