Ketnet Junior-app

Ketnet Jr.-appIn de Ketnet Junior-app.-app ontdekken peuters en kleuters samen met Kaatje en Kamiel, Bumba, Uki, Musti, Bob de Bouwer en nog vele andere Ketnet-vriendjes de wereld op een veilige, leuke en leerrijke manier.

De Ketnet Junior-app-app omvat de allerleukste afleveringen en supertoffe spelletjes van de favoriete programma’s van uw peuter en kleuter.

Bovendien stimuleert de app de verschillende ontwikkelingsvaardigheden aangepast aan de leeftijd van uw kind.

De Ketnet Jr.-app groeit mee met uw kind op basis van het kijk en-speelgedrag. Wanneer u (niet verplicht) een profiel aanmaakt voor uw kind kan je het aanbod nog beter afstemmen op basis van leeftijd

In vijf eenvoudige stappen maakt u zelf een profiel aan voor uw kind. De Ketnet Jr.-app toont programma’s en spelletjes op maat van de leeftijd en het geslacht van uw kind. In de ouder-sectie van de app kan u op een later moment het profiel nog wijzigen of meerdere profielen aanmaken.

Ketnet Jr.-appKetnet Jr.-appKetnet Jr.-app

tekenenElk spel heeft ook vier verschillende niveaus. Uw kind kan zelf kiezen om een makkelijker of moeilijker niveau te spelen.

De app is volledig gratis en eenvoudig te gebruiken binnen de veilige Ketnet Junior-app-omgeving. In de app kan u geen in-app aankopen doen en zullen ook geen advertenties verschijnen.

Om de Ketnet Junior-app-beleving zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken heeft Ketnet bewust gekozen om in een eerste fase enkel aanwezig te zijn op de tablet. Ketnet blijft mee evolueren met de behoeften van onze gebruikers en sluit dus niet uit om in een volgende fase de app beschikbaar te stellen voor de smartphone.  

Download de Appapp store

Loading icon