Ketnet blaast 20 kaarsjes uit

Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en organiseert een groots muzikaal verjaardagsfeest op woensdag 29, donderdag 30 november, maandag 4 december èn dinsdag 5 december: #Throwback Thursday in het Sportpladijs.

Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor Ketnetters van toen. Zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens dit evenement in het Antwerps Sportpaleis, want heel wat van hun vroegere kinderhelden zullen tijdens deze show de revue passeren.

Bekende gezichten

Samson en Gert, die zelfs na 20 jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen, en later worden nog andere namen aan de feestaffiche toegevoegd.

Ook Spring zal optreden in het Sportpaleis. Speciaal voor de 20e verjaardag van Ketnet geven ze een knallend reünie-concert!

Een deel van de cast van W817 zal ook aanwezig zijn om samen met Ketnet een spetterend verjaardagsfeest te vieren!

En herinner je je deze deelnemers van Junior Eurosong nog? Jonas van X!nk (2003), Tonya (2003), Thor (2006) en Laura Omloop (2009) gaan ook optreden op dit fantastische verjaardagsfeest van Ketnet.

Voormalige Ketnet-gezichten Sofie Van Moll en Steven Van Herreweghe zijn alvast van de partij om het publiek mee te nemen op een nostalgische reis. De twintigers van vandaag kunnen dus één avond schaamteloos hun jeugd herbeleven dankzij Ketnet.

Peter Van de Veire zal de avond afsluiten met een dj-set. "Ketnet was voor mij het begin van een prachtige cruise op de VRT-zee met een boel mensen die vertrouwen schonken en een publiek dat vermoedelijk het mooiste is ter wereld", zegt Peter vereerd.

Extra shows!

De eerst aangekondigde shows, op woensdag 29 november, donderdag 30 november en maandag 4 december, waren in een mum van tijd uitverkocht! Daarom komt er een allerlaatste extra show op dinsdag 5 december.

Exact 20 jaar geleden

De dag na het feest in het Sportpaleis, op 1 december 2017, is het exact 20 jaar geleden dat Ketnet voor het eerst de ether in ging.

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.

Tickets en info op www.throwback.be

Loading icon