Kei! Vet! Cool!

Ketnet-wrappers Ketnet richt zich op kinderen tot 12 jaar met een kwaliteitsvol en gevarieerd aanbod. Ketnet wil kinderen stimuleren om actief deel te nemen en in een veilige reclamevrije omgeving het (nieuwe) medialandschap te ontdekken.

Ketnet barst van de variatie. Er is een mix aan animatie en live action, korte en lange programma’s, vaste waarden en nieuwe programma’s. Ketnet heeft heel wat succesvolle eigen producties. Met die programmamix, de eigentijdse presentatoren (wrappers) en de Vlaamse dubbings wil Ketnet het verschil maken en een échte zender zijn.

We willen kinderen een hedendaagse en creatieve mediabeleving aanbieden om in te spelen op hun ontwikkeling en ontplooiing. Onze zender is er voor en door kinderen: door hen op verschillende manieren te betrekken bij onze programma’s, is Ketnet in constante ontwikkeling. De belangrijkste waarden voor Ketnet zijn ontplooiing, respect, veiligheid, samenhorigheid en optimisme. Daarom heeft Ketnet een nieuwsgierige, hartelijke, dynamische en inspirerende houding tegenover kinderen.

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
Loading icon