Ketprofiel en King Size Ketprofiel

Op Ketnet.be kan je kind een Ketprofiel aanmaken. Dat is een eigen profiel waarmee het kan deelnemen aan heel wat interactieve en sociale functies van de website. Er bestaan twee soorten profielen:

  • Een Ketprofiel, dat toegang geeft tot een beperkt aantal interactieve functies.
  • Een King Size Ketprofiel, waarmee hij of zij alle mogelijkheden van de site kan ontdekken.

Om een King Size Ketprofiel aan te maken, heeft je kind jouw toestemming nodig. Als je kind zich inschrijft op Ketnet.be, krijgt het een standaard Ketprofiel. Op dat moment sturen wij je een e-mail waarin we de toestemming vragen om dat profiel om te zetten in een King Size Ketprofiel.

De verschillen op een rijtje

Ketprofiel en Kingsize Ketprofiel

Wat is een Ketprofiel?

KetprofielMet een Ketprofiel kan je kind reageren op berichten en oproepen van Ketnet door aan te geven dat ze iets leuk vinden, door een berichtje te plaatsen en door een foto of een filmpje te uploaden. Hij of zij kan deelnemen aan quizzen en wedstrijden en kan ook zijn of haar persoonlijke pagina personaliseren. Met een Ketprofiel kan je kind geen gebruik maken van de sociale functies: geenvrienden toevoegen, geen berichten plaatsen op de eigen pagina en deze pagina ook niet delen met anderen. Je kind kan ook het profiel van andere kinderen niet bekijken.

Wat is een King Size Ketprofiel?

Een King Size Ketprofiel geeft toegang tot alle mogelijkheden van de website. Met een King Size Ketprofiel kan je kind volop deelnemen aan de interactieve mogelijkheden van Ketnet. Bovenop de andere functies kan je kind vrienden worden met andere kinderen én de wrappers en kan het berichten, foto’s en video’s met hen delen. Je kind kan na het spelen van een spelletje zijn high scores delen met de vrienden uit zijn netwerk. Hij of zij kan ook reageren op foto’s en video’s van zijn of haar vrienden.

 

Loading icon