Ontdek Ketnet.be

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.

Ketnet.be is een Kei Vet Coole website waar je heel wat leuke dingen kan bekijken, beleven, doen en leren. Dat kan je in je eentje, samen met de wrappers, of samen met je vrienden! Door het menu bovenaan kan je al heel wat ontdekken:

Kijken

Kijken

Hier kan je heel veel korte filmpjes bekijken en volledige afleveringen van je favoriete programma's herbekijken. Elke dag komen er nieuwe filmpjes bij, waarvan er heel veel niet op tv komen en die je dus enkel hier kan bekijken.

Spelen

Spelen

Op deze pagina staan wel honderd spelletjes: puzzels, racespelletjes, quizzen, noem maar op. Er zijn zelfs spelletjes waarin jij de wrappers moet helpen!

Doen

Doen

Hier kan je karaoke zingen, knutselwerkjes maken, danspasjes leren en nog veel meer. Ook onze Agenda vind je hier.

Wrap

Wrap

Dit is het plekje van de wrappers. Hier blijf je op de hoogte over Ketnet King Size, hier kan je filmpjes vinden, meedoen met oproepjes, de vraag van de dag beantwoorden en nog veel meer fijne dingen!

Wedstrijd

Wedstrijd

Wil jij strips, boeken, posters, spelletjes, films of cd's winnen? Kijk dan zeker naar de Wedstrijdpagina, want we geven bijna elke dag prijzen weg!

Karrewiet

Karrewiet

Ook Karrewiet heeft een eigen plekje op de website. Hier vindt je nieuwtjes, weetjes, polls en reportages. Handig voor je spreekbeurten op school!

Tv-gids

Tv-gids

In de tv-gids kom je te weten wanneer een programma op tv komt. Klik zeker door naar de programmapagina's, want daar vind je leuke weetjes, bureaubladen en extra spelletjes.

Ontdek de website met je Ketprofiel

Als je je inschrijft op Ketnet.be kan je heel wat leuke dingen doen op de website die je zonder Ketprofiel niet kan. Je kan bijvoorbeeld foto's en filmpjes uploaden bij oproepjes, reacties plaatsen bij filmpjes en stemmen bij polls!

Maak je eigen plekje op de website

KetprofielMet je Ketprofiel heb je meteen ook een eigen pagina die je helemaal kan aanpassen zoals jij het wil. Je kan er berichtjes plaatsen en foto's en filmpjes uploaden.

Via je Ketprofiel ben je ook bevriend met de wrappers. Zij kunnen je prikbord en foto's bekijken en jij dat van hen.

 

Voeg vrienden toe met je King Size Ketprofiel

Voor wie meer wil, is er ook een King Size Ketprofiel. Daarmee kan je vrienden toevoegen die ook een King Size Ketprofiel hebben en heel wat leuks met hen delen: de berichtjes, foto's en filmpjes op je prikbord, maar ook de scores die je haalt bij spelletjes!

 

Loading icon