Wie is wie?

Ally

Ally

Ally Henson is Australisch. Ze houdt niet van steden, ze is liever thuis op de paardenhoeve van haar ouders. Ze houdt van paardrijden en van surfen. 

Emma

Emma

Emma Shubert komt uit Hamburg. Ze is slim en houdt van plezier en avontuur. Ze geeft graag haar mening over om het even welk onderwerp. Maar ze kan ook luisteren en toegeven dat ze fout is.

Jackie

Jackie

Jackie Lee komt uit Singapore, ze is een echte stadsmus en een goede studente. Ze is goed georganiseerd en houdt het meest van dansen en het liefst van al met haar twee vriendinnen.

Josh

Josh

Josh Lee is 16 en de broer van Jackie, hij is altijd goedgezind. Het is dankzij hem dat de meisjes de chatroom hebben ontdekt. Hij houdt van voetbal, muziek, computer. En hij ziet Emma wel zitten...

Nicolas

Nicolas

Nicolas is 16 woont in Hamburg en is de beste vriend van Emma. Ook hij danst graag en houdt van Emma’s directe stijl. Nicolas heeft een meer dan gewone belangstelling voor Jackie.

Jackie

Dan

Dan is 16 jaar. En een echte paardenliefhebber. Hij werkte tijdens Ally’s verblijf in Singapore op de manège in Australië. Ally is een beetje jaloers op Dan omdat hij haar plaats heeft ingenomen. Maar als ze elkaar wat beter leren kennen…

Damon

Damon

Damon is de jongste broer van Ally. Hij is altijd bereid om haar tegen te werken. Hij heeft veel verbeelding en is heel nieuwsgierig. Ally vindt haar broer maar vervelend, maar ze weet dat ze er ook voorzichtig moet mee omgaan. Want waar hij langskomt hangt er onheil in de lucht .

Chelsea

Chelsea

Chelsea is een grote manipulator en een verwend nest. De wereld moet en zal rond haar draaien. Ze kan wel charmant zijn als het haar goed uitkomt, maar ze is en blijft een echte pestkop. Echte vrienden heeft ze niet, wel een paar meelopers: Carla en Sophie.

Sophie

Sophie

Sophie is 15 heeft een fotografisch geheugen. Ze kan goed dansen en is een mooie meid. Ze heeft maar één probleem: een gebrek aan zelfvertrouwen. Ze is een gewillige prooi voor Chelsea.

Carla

Carla

Carla heeft niet echt ambitie. Het enige wat ze doet is naar fuiven gaan en achter de computer zitten. Wanneer ze bij Chelsea is, hoeft ze niet eens te denken. En voor de centen waar Chelsea mee gooit is ze altijd bereid om te kruipen.

Loading icon