De mysteries van Alfred Hedgehog

Wie is wie?

Alfred

Alfred

Alfred Hedgehog is een heel nieuwsgierige jongen. Hij is helemaal in de ban van alles wat mysterieus is en hij stopt nooit met antwoorden zoeken. Hij gaat op ontdekking, zoekt dingen op, bestudeert alles en zoekt zelfs onder stenen en bergen vuile was voor tips. Dus als er iets serieus mysterieus is, is hij de juiste persoon om aan te spreken!

Camille

Camille

Camille droomt ervan om als eerste de neus van het monster van Loch Ness aan te raken of om een snoepje aan Bigfoot te geven. Ze verslind boeken zoals de meesten onder ons een zak chips verslinden. En ze heeft een heel levendige verbeelding.

Milo

Milo

Milo zijn sterkte is zijn kennis van electronica en gadgets. Hij wil Alfred altijd helpen de mysteries op te lossen maar hij is soms nogal een kluns... En hij is ook snel bang van monsters...

Lili

Lili

Lili is Alfred zijn kleine zusje. Ze bewondert haar broer heel erg, voor haar is Alfred perfect en onoverwinnelijk. Alfred vindt haar soms wel een beetje vervelend maar door haar ander perspectief kan ze hem ook vaak helpen bij zijn mysteries.

Loading icon