Wie is wie?

Merel

Merel De Ridder

Merel werkt als hulpje op de manege. Ze is een echt dagdromer en houdt van kleurrijke kleren. Haar mama stierf toen Merel vijf jaar oud was tijdens een paardenwedstrijd. Merel werkt op 'De paardenhoeve' zonder dat haar papa het weet.

Tijs

Tijs De Ridder

Tijs is de vader van Merel. Hij is een grappig warhoofd en een uitvinder. Hij wil echt niet dat Merel in de manege werkt.

Saskia

Saskia

Saskia is de tante van Merel en de zus van Merels overleden moeder Sofie. Ze woont in het buitenland, maar komt nu een tijdje bij Merel en haar vader logeren. Merel is heel blij met haar komst, want Saskia is een toffe tante. Ze heeft voor elk probleem een oplossing en bij haar mag alles.

Marie-Louise

Marie-Louise de La Fayette

Marie-Louise is de vrouw van Herbert de La Fayette. Ze kan zich geen leven zonder luxe voorstellen en is een echte perfectionist.

Herbert

Herbert de La Fayette

Herbert is de eigenaar van 'De paardenhoeve' en heeft het hart op de juiste plaats. Hij is een gepassioneerd paardenkenner.

Marie-Claire

Marie-Claire de La Fayette

Marie-Claire is de verwende dochter van de Herbert en Marie-Louise. Zij wil steeds in alles de beste zijn en is verliefd op Casper. En ze kan Merel niet uitstaan!

Olivier

Olivier de La Fayette

Olivier is de broer van Marie-Claire en een beetje een nietsnut. Hij kijkt graag naar de meisjes en brengt veel tijd door met zijn beste vriend Gringo.

Kelly

Kelly

Kelly, de mama van Chanel beschouwt zich als de beste vriendin van Marie-Louise. Maar dat komt niet van twee kanten.

Chanel

Chanel

Chanel is de beste vriendin van Marie-Claire en best grappig. Zij moet van haar mama paardrijden, maar dat is niet altijd naar haar zin...

Jan

Jan

Jan is de stalknecht en heeft een gouden hart. Als hij je vertrouwt en als je eerlijk bent, dan gaat hij voor jou door het vuur.

Julie

Julie

Julie is de zus van Jan en heeft een pony op de manege. Ze heeft een grote mond, maar een klein hartje. Voor haar is Merel een beetje zoals een grote zus.

Gringo

Gringo

Gringo beschouwt Olivier als zijn broer. Ze kennen elkaar al van de kleuterklas. Gringo wordt door zijn grootouders opgevoed waardoor hij vaak buitenshuis te vinden is. En hij heeft altijd een camera bij zich.

Hedwig

Hedwig

Hedwig woont met haar vader onder andere in Kapelle, maar reist vaak rond naar hun andere huizen. Ze is één van de beste vriendinnen van Marie-Claire en schept graag op over alles wat ze heeft meegemaakt.

Casper

Casper

Casper is de 'gladde' rij-instructeur en een echte blaaskaak. Hij zou er alles voor doen voor zijn eigen roem en carrière, jammer genoeg ook ten koste van anderen...

Lotte

Lotte

Lotte is een lief, vriendelijk, zachtaardig meisje die houdt van paarden en de natuur. Als Merel in Engeland zit, vervangt Lotte haar als stalknecht.

Loading icon