Betoverende Bende

Wie is wie?

Tom

Tom

Tom is een slimme jongen die het best wel goed doet in de echte wereld. Hij kan zich goed aanpassen en is er graag. Daarom is hij een goede hulp voor zijn ouders, die graag terug willen naar Sprookjesland.

Cindy

Cindy

Cindy is de zus van Tom. Zij heeft zich ook al goed aangepast aan de nieuwe wereld en wil er graag blijven. Zij is een tiener en is dus ook opstandig en veel bezig met haar uiterlijk. Cindy en Tom schieten niet zo heel goed met elkaar op.
Ferocia

Willow

Willow is de moeder van Tom en Cindy en ze is een fee. Ze mist Sprookjesland heel erg en heeft het moeilijk om vrienden te maken in de echte wereld. Ze begrijpt niet altijd alles en gebruikt daarom iets te vaak haar magische krachten.
Gregorio

Gregorio

Gregorio is de vader van Tom en Cindy en hij is een oger. Daardoor heeft hij het moeilijk om zich aan te passen aan de echte wereld. Hij is een hele lieve man.
Ferocia

Ferocia

Ferocia is de zus van Willow en de tante van Tom en Cindy. Zij is eigenlijk een kwaadaardige heks die heel veel heeft mispeuterd in Sprookjesland. Ook in de echte wereld werkt ze zich veel in de nesten en heeft ze veel problemen met de politie.
Uwe Hoogheid

Uwe Hoogheid

Uwe Hoogheid is een prins die veranderd is in een kikker en nu het huisdier van Tom is. Hij wil heel graag weer in een mens veranderen, maar dat kan niet in de echte wereld.
Loading icon