De artiesten

Kika

Kika

Kika is 9 jaar en komt uit Melle. Haar hobby's zijn dansen, knutselen, turnen en circus natuurlijk! Kika is een vrolijke meid, en samen met Lowie de jongste van de bende. Ze wil graag alles weten en stelt dus heel veel vragen.

Louis

Lowie

Lowie is 9 jaar en komt uit Sint-Niklaas. Zijn hobby's zijn turnen, wii-en en circus! Lowie turnt heel vaak, 14 uur per week! Zijn droom is om circusartiest te worden bij Cirque du Soleil. Lowie is heel sterk en lenig!

Manon

Manon

Manon is 11 jaar en woont in Nazareth. Haar hobby's zijn dansen, toneel, knutselen en circus. Manon is heel sportief en lenig, ze doet aan olympisch turnen. En ze houdt ook heel erg veel van dieren.

Pepijn

Pepijn

Pepijn is 11 jaar en komt uit Koningshooikt. Zijn hobby's zijn muziekschool, trompet en circus. Pepijn heeft al ervaring in de circuswereld. Zijn vader is circusartiest bij Circus Ronaldo en dus is Pepijn opgegroeid in het circuswereldje. Hij is vooral goed in jongleren.

Piet

Piet

Piet is met zijn 13 jaar de oudste van de bende. Hij woont in Tienen en zijn hobby's zijn scouts, eenwielerbasket en circus! Piet is heel sportief en hij gaat 3 keer per week trainen bij circus Salto en heeft dus al wat ervaring met circus.

Stien

Stien

Stien is 11 jaar en komt uit Deurne. Haar hobby's zijn muziekschool, scouts, lol maken met vriendinnen, shoppen en circus. Stien heeft al wat ervaring met circus want ze traint bij 'Ell circo d'ell fuego'.

Wout

Wout

Wout is 11 jaar en komt uit Antwerpen. Zijn hobby's zijn skaten, met de lego spelen, computer, scouts en circus. Wout heeft ook al een beetje ervaring want hij traint ook bij 'Ell circo d'ell fuego'. Zijn bijnaam is viking en hij kan heel moeilijk stilzitten. En hij is ook een echt grappenmaker!

Zeno

Zeno

Zeno is 12 jaar en komt uit Mortsel. Zijn hobby's zijn tumbling en circus natuurlijk! Zeno is heel sportief en doet 9 uur per week aan tumbling. Hij traint ook al vijf jaar bij 'Ell circo d'ell fuego'. Zijn grote droom is om bij Cirque du Soleil te gaan werken.

Loading icon