De Coaches

Directeur

De Directeur

De Circusdirecteur is diegene die elke week een opdracht heeft voor de artiesten. Op het einde van de trainingsweek moeten de artiesten een show in elkaar steken voor de directeur. Hij is streng, maar rechtvaardig... En zijn beste vriendin, dat is Peggy. En Peggy, dat is een varken!

Gert

Gert

In de eerste trainingsweek maken ze kennis met leermeester Gert! Hij zal met hen aan de slag gaan aan de Chinese mast en zal hen de strafste diabolotrucs aanleren!

Femke

Femke

De tweede week krijgen de artiesten training van een heel prachtige, sierlijke vrouw. Ze is acrobate, kan dansen als de beste en vliegt in haar doek... Femke. 

Bert

Bert

Bert is een kei in jongleren en baskuul. Hij zal deze twee technieken proberen overbrengen op de artiesten. Baskuul, dat is een soort springplank waar je met twee moet opspringen, en dat vraagt dus het nodige vertrouwen... Deze act is een echte groepsact, want alleen kan je niet aan baskuul doen...

 

Arno

Arno

In Arno zijn trainingsweek zullen de artiesten geconfronteerd worden met het Duitse Rad. En dat is niet zonder gevaar... Het rad is heel groot en kan dus wel eens voor ongelukken zorgen. Daarnaast zal Arno de artiesten ook wat acrobatie leren.

Loading icon