Wie is wie?

Tara Webster

Tara is opgegroeid op een boerderij, waar ze paardreed en met brommers door het platteland koerste. Ze leert wel van de grote stad Sydney houden, maar diep van binnen blijft ze een plattelandsmeisje. Ze heeft een lichaam dat perfect is voor ballet, maar ze moet nog heel veel leren. Tara is vooral naïef wanneer het aankomt op jongens en relaties...

 

Katrina "Kat" Karamakov

Kat weet niet goed wat ze met haar leven wil doen, maar ze weet wel dat er meer aan het leven is dan enkel dansen... Jammer genoeg denken haar ouders daar anders over. Kats moeder is de hoofddanseres van de National Ballet Company, en haar vader is een bekend choreograaf. Het is niet gemakkelijk om beroemde ouders te hebben in de danswereld. Stiekem voelt ze zich thuis op de Academy, maar dat zal ze nooit toegeven.

 

Sammy Lieberman

Sammy is elk meisje's beste vriend, maar vind het moeilijker om goed overeen te komen met de jongens. Samen met Tara en Kat voelt hij zich goed. Zijn joodse ouders wouden dat hij dokter werd, maar Sammy wil koste wat kost een topdanser worden. Hij mocht naar de Academy van zijn ouders, op voorwaarde dat hij uitstekende punten haalt voor al zijn vakken op school, en dat hij naar de synagoge blijft gaan.

 

Abigail Armstrong

Abigail danst al haar hele leven en is de beste student van de klas. Ze is adembenemend mooi, iedereen kijkt naar haar op en ze weet goed hoe ze die macht kan gebruiken. Als ze iets nodig heeft, krijgt ze dat meteen gedaan. Abigail werkt al haar hele leven om te bewijzen dat ze speciaal is, maar haar grootste angst is dat dat eigenlijk niet zo is.

 

Christian Reed

Christian is zo'n jongen waar veel tienermeisjes van dromen. Hij ziet er niet alleen goed uit, maar hij is ook mysterieus en een beetje boos op de hele wereld. Hij is opgegroeid in armoede en zonder vader. Voor zijn moeder stierf, had hij beloofd dat hij auditie zou doen voor de National Academy of Dance. Hij drijft zijn lichaam graag tot het uiterste en weet niet goed wat hij wil. Niemand weet echt waarom, want over zijn jeugd praat hij met niemand.

 

Ethan Karamakov

Ethan is knap, supersympathiek en een getalenteerde danser. Hij zit al in het derde jaar en alle leerkrachten zijn gek op hem. Hij is de zus van Kat en voelt dezelfde druk van hun beroemde ouders, maar terwijl Kat het allemaal maar niks vindt, wil Ethan een beroemd choreograaf worden. Ook bij de meisjes is hij superpopulair en hij heeft regelmatig nieuwe liefjes.

Loading icon