Wie is wie?

De Kleine Prins

De Kleine Prins

De Kleine Prins is een heel bijzondere jongen, heel dapper en meelevend en met speciale krachten. Hij ziet het meteen als er iets mis is en kan praten met planten. Als hij in gevaar is, wordt hij Prins en krijgt hij een magisch zwaard. Dat zwaard kan iets tot leven brengen gewoon door het te tekenen. En dat kan soms wel handig zijn!

Vos

De Vos

De Vos is de Kleine Prins zijn trouwe vriend en hij helpt de Kleine Prins altijd tijdens zijn avonturen. Hij is heel vindingrijk en grappig en zal de Kleine Prins nooit in de steek laten als er gevaar dreigt. Soms kan hij wel eens zuchten en zagen en wil hij heel veel aandacht. Maar bovenal is hij gek van eten, zelfs als ze op de Slang jagen!

Roos

Roos

Roos is supermooi. Ze is een gevoelige en wispelturige bloem die heel veel aandacht nodig heeft, vooral van haar Kleine Prins. Ze is zijn vertrouwelinge aan wie hij alles vertelt. Hij stuurt haar veel brieven waarin hij zijn avonturen aan haar vertelt. Roos is altijd heel erg blij als ze iets van haar Kleine Prins hoort!

Slang

De Slang

De Slang is boosaardig en een groot leugenaar. Hij dwaalt constant rond in het universum in de hoop elke planeet te vernietigen door de zwakheden van de volwassenen te gebruiken. De Slang is de Kleine Prins zijn grootste vijand.

Zwarte Gedachten

De Zwarte Gedachten

De zwarte gedachten zijn de soldaten van de Slang. Zij knappen al de Slang zijn vuile werkjes op. Alleen zijn ze nogal dom, maar als ze samenwerken, kunnen ze veranderen in een supergroot monster.

Loading icon