Wie is wie?

Rebecca

Rebecca Ainsworth

Rebecca is 15 jaar en de oudste Ainsworth zus. Wanneer ze samen met haar zussen sterft in een accident voelt ze zich helemaal bedrogen omdat ze net verliefd was... Rebecca gaat bij de 'Geestenraad' om een tweede kans te vragen voor het leven van haar en haar zussen. Rebecca kan zich heel goed aanpassen aan het leven in de 21ste eeuw en wil genieten van alle luxe en avontuur van haar nieuwe leven.

Sophie

Sophie Ainsworth

Sophie is 13 jaar en de middelste zus. In het begin is Sophie helemaal niet tevreden dat Rebecca naar de 'Geestenraad' is gestapt zonder hun medeweten. Sophie voelt zich niet goed in dit nieuwe leven, ze wil veel liever schilderen en naaien in plaats van alle hobby's uit de 21ste eeuw.

Hazel

Hazel Ainsworth

Hazel is met haar 12 jaar de jongste zus. Hazel is heel leergierig, ze houdt ervan alles te weten te komen over de moderne wetenschappen en computers. Maar Hazel houdt ook nog heel hard vast aan de jaren 1850 en ze doet er alles aan om de geschiedenis levend te houden in de school.

Jonathan

Jonathan

Jonathan is geboeid door de nieuwe meisjes op school en wordt al snel een goede vriend van de Ainsworth zussen. Hij helpt hen door de nieuwe wereld van de 21ste eeuw en ontdekt al snel hun geheim.

David

David

David is misschien niet de slimste jongen op school, maar hij is wel heel knap wat ervoor zorgt dat hij heel erg populair is bij de meisjes. Het duurt niet lang voor Rebecca haar zinnen op hem zet, maar er zijn nog andere meisjes die zijn aandacht willen... David zou veel liever sporten dan in de les te zitten...

Charlie

Charlie

Charlie is een beetje een nerd. Hij is zo iemand die niemands vijand is, maar ook niemands beste vriend. Zijn klasgenoten verstaan hem niet, hij mediteert liever dan gewoon rond te hangen. Doordat hij een buitenbeentje is, raakt hij bevriend met de zussen, die toch ook een beetje vreemd zijn...

Christine

Christine

Christine is één van de coolste meisjes op school. Haar ouders zijn heel rijk en dat kan wel eens de reden zijn waarom iedereen haar vriend wil zijn. Wanneer Rebecca Christine en haar vrienden leert kennen, wil ze er heel erg graag bijhoren. Rebecca wil er echt alles voor doen om vrienden te worden met Christine.

Mattie

Mattie

Mattie wordt een goede vriendin van Hazel, ook al vindt ze haar een beetje raar. Iedereen vindt Mattie een nerd omdat ze houdt van wetenschappen maar dat is nat waarom Hazel zo'n goede vriendin wordt.

Mr. Griffith

Mr. Griffith

Directeur Griffith is een directeur die liever een probleem ontwijkt dan een confrontatie aan te gaan. Hij probeert Haiwyn constant te kalmeren als het gaat over de Ainsworth meisjes.

Haiwyn

Haiwyn Sinclaire

Haiwyn Sinclaire is onderdirecteur van de school en kunstleerkracht. Haiwyn gelooft in geesten en ze voelt dat er iets mis is met de Ainsworth zussen maar ze kan niet precies zeggen wat. Ze wil een reden zoeken om hen te schorsen op school maar de zussen zijn haar altijd te slim af.

Agatha

Agatha Heggleby

Agatha is de geestenbewaker van de zussen. Ze rijdt met een moto en is een beetje een warhoofd. Ze heeft haar 'thuis' ingericht in het kerkhof samen met haar vrienden Buddy, Sophus en Grendel. Agatha en haar vrienden hebben altijd goede raad voor de zussen, maar soms is die raad niet meer van deze tijd...

Loading icon