Helden van de race

Heldendag op 2 april

Zondag 2 april is het zover! De Helden komen naar het Openluchtmuseum van Bokrijk om te stunten op een spectaculaire Heldendag.

Nico, Sieg, Maureen een Dempsey hebben elk een verrassend parcours gebouwd waar jij op kan stunten.

Maar er is meer: de Helden hebben voor het eerst een échte Heldenshow in elkaar gevezen, en die brengen ze voor het eerst op het Helden-plein in Bokrijk.

En uiteraard kan je die dag ook op de foto met de Helden.
Heb je een coole foto van op de Heldendag? Post die dan zeker met de hashtag #heldendag.

Het wordt een dag vol fun en stoere spelletjes die je niet wil missen! Je zou wel eens vuil kunnen worden, dus vergeet zeker je reservekledij niet :)

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.

Helden-parcours

Het klimparcours van Nico (Kempisch Plein)

Ben je niet bang van hoogtes, klimmen, klauteren en slingeren? Dan is het klimparcours van Nico echt iets voor jou! Maak je alvast klaar voor een avontuurlijke oversteek op het Kempisch Plein.

Het sluipparcours van Sieg (Weide Lokeren)

Een echte held durft alles en gaat geen uitdaging uit de weg! Op het sluipparcours van Sieg kan je het allemaal zelf beleven. Kruip en sluip over en onder de hindernissen door. En oh ja, je zou wel eens vuil kunnen worden.

Het griezelparcours van Maureen (Schuur van Oorderen)

Dat Maureen kan zingen, wisten we al. Maar wist je ook dat ze van griezelen houdt? Ze neemt jullie mee doorheen haar eigen griezelwereld. Veel kunnen we nog niet verklappen, dus je moet het zelf komen ontdekken... als je durft?

Het virtual reality-parcours van Dempsey (Schuur Zuienkerke)

Wie de film Helden van de Zee gezien heeft, weet dat de Helden een te gekke rollercoaster bouwden op het strand. Heb je er altijd van gedroomd zelf op die rollercoaster te zitten? Dat kan! Met een speciale bril zit je zelf op de eerste rij van de achtbaan en beleef je de rit van je leven! Technopolis zorgt voor een extra leuke beleving met wetenschappelijke proefjes.

Heldenshow

Onder het motto "Tsjik tsjak, vollenbak" vertrekken de Helden op een avontuurlijke talentenjacht boordevol muziek, dans, adembenemende actie en veel humor. Hun missie? Nog meer helden vinden in Bokrijk.

Heb jij een talent, groot of klein, dan ben je net als de Helden een échte held en moet je zeker naar de Heldenshow komen kijken!

Ontmoet de Helden

De Helden gaan graag met jou op de foto. Je vindt ze van 12 uur tot 13 uur en van 16 uur tot 17 uur op het centrale Heldenplein.

Planning

De Heldendag vindt plaats van 10 uur tot 18 uur op zondag 2 april. Dit wil je niet missen:

  • 11.00 u. - 11.45 u.: Heldenshow
  • 12.00 u. - 13.00 u.: Ga op de foto met de Helden!
  • 15.00 u. - 15.40 u.: Heldenshow
  • 16.00 u. - 17.00 u.: Ga op de foto met de Helden!
Loading icon