Wie is wie?

Mowgli

Mowgli

Mowgli is een jongen die in de jungle opgevoed werd door wolven. Samen met zijn vrienden Baloo en Bagheera beleeft hij allerlei avonturen. Mowgli is snel, heeft een scherp instinct en een heel positieve kijk op het leven en hij is van niemand bang!

Mowgli

Baloo

Baloo is een grote bruine beer en één van de beste vrienden van Mowgli. Hijdoet er alles aan om Mowgli altijd te beschermen. Hij weet heel erg veel van de jungle en geeft al zijn kennis door aan Mowgli. Baloo is misschien wel traag maar hij staat altijd klaar voor Mowgli!

Mowgli

Bagheera

Bagheera is een speelse panter en ook één van Mowgli's beste vrienden. Als kleine panter woonde hij bij de koninklijke familie tot hij is ontsnapt. Hij is de enige die iets weet van de mensen en vertelt Mowgli erover, ook al heeft Baloo dat niet graag... Bagheera heeft muisstille voetstappen en hij kan zien in het donker!

Kaa

Kaa

Kaa is een heel lange slang die wel 100 jaar oud is! Geleidelijk aan wint Kaa het vertrouwen van Mowgli en worden ze vrienden. Kaa helpt Mowgli vaak uit de moeilijkheden. Hij kan andere dieren hypnotiseren met zijn blik maar bij Mowgli lukt het niet.

Shere Khan

Shere Khan

Shere Khan is een Bengaalse tijger die een hekel heeft aan mensen. En daarom lust hij Mowgli wel rauw. De twee zijn aartsvijanden! Hij heeft gezworen dat hij Mowgli ooit zal vastkrijgen om wraak te nemen.

Loading icon