Ketnet Musical

Ketnet Musical - Team U.P.: De shows

Ketnet Musical is terug met de musical Team U.P.!

Wanneer kan ik gaan kijken?

Plopsatheater De Panne: 3 en 4 maart
Ethias Theater Hasselt: 7 april
Capitole Gent: 28 en 29 april + 1 mei
Kursaal Oostende: 10 mei
Stadsschouwburg Antwerpen: 19, 20 en 21 mei

Info en tickets: www.ketnetmusical.be


Waarover gaat Team U.P.?

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie heel belangrijk zijn, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste?

In deze school komt Lars, de zoon van een groot sporter, tegen zijn zin terecht. Want zo hoort het voor een zoon van een sportman...

Niet iedereen is even blij met de komst van Lars. Wanneer de directie Lars voortrekt omdat hij een bekende papa heeft, staat de hele school op stelten.

Team U.P. is een bruisende musical voor muziekfans èn sportfans!


Hoofdrollen

Anke Verhoeven en Ruben Dejaegher zullen schitteren in de gloednieuwe Ketnet Musical “Team U.P.”, samen met 22 andere kindercastleden, Ketnet-wapper Sander Gillis en musicalster Goele De Raedt.


Sportlegende

De iconische Vlaamse sportlegende Jean-Marie Pfaff gaat in de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. gestalte geven aan Franky Champion, de vader van het hoofdpersonage Lars. Vandaag werd hij officieel voorgesteld aan de cast, die meteen super-enthousiast reageerde! De cast was danig onder de indruk van het roemrijke verleden van Pfaff als voetballer en Rode Duivel. Jean-Marie Pfaff zal niet live meespelen in de nieuwe musical, maar hij zal wel een paar keer op een verrassende manier opduiken tijdens de voorstelling.

Loading icon