Ketnet Musical

Schrijf je in voor de gloednieuwe Ketnet Musical

Ilya, Flore, Michiel, Maureen en de andere Troepers mogen terugblikken op een fantastisch musical-jaar! Ze verkochten meer dan twintig theaterzalen uit, en bliezen bijna 40.000 dolenthousiaste toeschouwers van hun sokken met dé musical van het jaar.

Het musical-avontuur van de Troepers zit er bijna op, maar bij Ketnet brengen we alles in gereedheid om uit te pakken met een geweldige, bangelijke en vooral gloednieuwe editie van Ketnet Musical! Daar hebben we uiteraard jouw hulp voor nodig!

Droom je al je hele leven van dat grote podium? Heb je een klok van een stem? Is acteren echt je ding? Of voel je die dansmicrobe door je lijf razen als je de radio opzet? Ben je tussen de 10 en 16 jaar, en herken je je helemaal in één van deze musical-symptomen? Dan is Ketnet Musical écht iets voor jou!

Schrijf je hieronder in voor de gloednieuwe Ketnet Musical, kom naar de preselecties en wie weet sta jij over enkele maanden te schitteren op het podium van het Plopsa Theater in De Panne en andere schouwburgen.

Waar en wanneer?

We verwelkomen je heel graag op de volgende data:

- 28/06/2019 in Brussel VOLZET
- 1/07/2019 in Oostende VOLZET
- 2/07/2019 in Genk VOLZET
- 3/07/2019 in Gent VOLZET
- 4/07/2019 in Antwerpen VOLZET
- 5/07/2019 in Schelle

opdracht

Voorwaarden

Om mee te doen moet je geboren zijn tussen 1 januari 2003 en 1 januari 2010.

Voor je auditie kan doen, moet je enkele vragen beantwoorden. Deze vragenlijst is erg belangrijk, dus neem er rustig je tijd voor en vraag hulp aan je ouders als dat nodig is!

Download eerst dit document voor je ouders. Laat het zeker door hen nalezen.

Alvast ontzettend veel succes en hopelijk tot snel!

Je kan je nog inschrijven tot woensdag 26 juni om 16 uur.

 

Loading icon