Wie is wie?

Martin

Martin Kratt

Martin is de oudste broer, hij is vier jaar ouder dan Chris. Hij is heel enthousiast, wil altijd veel te snel zijn en is impulsief. Hij kan supergoed zwemmen en voelt zich als een vis in het water. Hij is ook de grapjas van de twee en hij heeft een boontje voor Aviva!

Chris

Chris Kratt

Chris is veel rustiger en geconcentreerd dan zijn broer. Hij houdt ervan alles goed te organiseren en neemt zijn tijd om de dingen goed uit te zoeken. Hij is een kei in klimmen en zijn motto is: Dieren moet vrij en in het wild kunnen leven.

Aviva

Aviva

Aviva is cool en modieus en ze is op weg om de beste wetenschapper te worden die de wereld ooit gekend heeft. Ze racet met haar inline-skates rond in haar labo terwijl ze voor de broers uitvindingen maakt. En die uitvindingen maken het verschil in de missies van Chris en Martin!

Koki

Koki

Koki is een computergenie met een scherpe tong en ze heeft altijd een antwoord klaar. Als ze iets moet vinden op het internet, weet ze meteen waar ze moet beginnen zoeken. Ze houdt zich ook bezig met het ontwerpen en onderhouden van het beveiligingssysteem van het geheime hoofdkwartier.

Jimmy Z

Jimmy Z

Jimmy Z is de piloot van het mobiele hoofdkwartier Tortuga. Hij stuurt de Tortuga door weer en wind en zorgt altijd voor een veilige landing. Daarnaast is hij wel heel onzeker, hij stelt altijd veel vragen aan de anderen over de dieren. Maar als hij een computerspel in handen krijgt, verdwijnt zijn onzekerheid heel snel!

Loading icon