Coaches

BertBert Beyens is 32 jaar en afkomstig uit Antwerpen. Hij is één van de trainers van circusschool Ell Circo D'Ell Fuego in Antwerpen-Noord. Bert is gespecialiseerd in jonglerie, bascule en ladderlopen.

Het is het derde jaar op rij dat hij meewerkt aan Circus op Ketnet en de tweede keer dat hij meegaat naar Genève. Bert is altijd superactief en vrolijk maar kan ook best streng en serieus zijn. Als er niet geluisterd wordt, dan volgen er pompers! Wat dat is, dat zie je in The Magic Circus Show op Ketnet!
ArnoArno Wauters is 28 jaar en komt net als Bert uit Antwerpen. Hij is ook één van de trainers van circusschool Ell Circo D'Ell Fuego. En het is ook de derde keer dat hij meedoet aan Circus op Ketnet. Arno zijn specialiteiten zijn Duits Rad, acrobatie en handenstand. Hij heeft Circus gestudeerd in Canada en heeft de wereld rondgereisd met een circusgezelschap!

Bert en Arno zijn twee boezemvrienden maar tegelijk zijn ze ook héél verschillend. Arno is heel rustig en heeft heel veel geduld. Hij en Bert vullen elkaar echt perfect aan.
Loading icon