Marcus Level

Het verhaal

Marcus Level: Het verhaal

Marcus is dolgelukkig wanneer hij van zijn ouders de laatste nieuwe versie van zijn lievelingsspel ‘ Gorbar and the valley of the seven light towers’ krijgt. Terwijl zijn ouders een weekendje weg zijn, wil hij niets liever dan het spel in één trek uitspelen. 

Wanneer hij het spelletje aanzet loopt er echter iets fout waardoor hij in het spel belandt en superheld Gorbar plots in Marcus’ kamer staat. Voor Marcus is er nu maar één manier om terug thuis te geraken: het spel uitspelen en dus prinses Aria redden uit de klauwen van de gemene Vipkrad. En daarvoor moet hij een hoop uitdagingen aangaan. Er is enkel één probleem: Marcus is geen spelletjesheld, hij is een doodgewone jongen. Wanneer er iets misloopt is het echt ‘game over’ voor hem. Niemand anders in het spel weet dat Marcus niet de echte Gorbar is, maar omdat hij het spel door en door kent, weet hij precies wat gedaan om het spel te winnen. 

En wat gebeurt er ondertussen met Gorbar in de kamer van Marcus? Hij gaat ervan uit dat hij in het spel in een nieuw level terecht is gekomen en hij zet zijn missie om Aria te bevrijden gewoon verder. Zijn uitdagingen bestaan uit de doodgewone dingen uit het dagelijkse leven. Zijn gids, Seraphine, de nietsvermoedende babysit van Marcus.  

Loading icon