Wie is wie?

Hector

Hector

Hector gaat een jaar bij zijn tante Diane wonen om de natuur te bestuderen. Hij leert er de Marsupilami's kennen en ze worden dikke vrienden.

Tante Diane

Tante Diane

De tante van Hector is een heel lieve, zachte, verlegen en onhandige vrouw. Ze is heel erg bezig met het bestuderen van de natuur in de jungle. De ideale plaats dus voor Hector om zich ook te verdiepen in de natuur.

Marsupilami

Marsupilami

De Marsupilami is een grappig wezen, hij speekt enkel Houba-taal en is soms precies een klein kind.

Marsupilami vrouwtje

Marsupilami Vrouwtje

Dit is de vrouw van de Marsupilami. Ze is heel lief en intelligent en ze spreekt net als de Marsupilami enkel Houba.

Marsupilami kinderen

Bibi, Bobo en Bobu

Dit zijn de drie kindjes van de Marsupilami's. Bibi is geel met stippen en is een meisje. Bobo is zwart en is een jongen. En Bobu is geel en een jongen.

Felicia

Felicia

Felicia is een slecht persoon. Ze haat de natuur en wil van de jungle gewoon een stad maken. Ze is heel chic en ze ergert zich snel aan haar klungelige handlangers.

Ollie

Ollie

Hij is één van de handlangers van Felicia. Hij is een ex-militair en niet echt slim. Hij houdt ervan om dingen op te blazen.

Blueprint

Blueprint

Blueprint is ook een handlanger van Felicia, hij is een architect en uitvinder uit een rijke Italiaanse familie. Hij draagt alleen designerkledij en praat met een sterk accent. Hij doet er alles aan om Felicia te vriend te houden.

Loading icon