Mijn monsters en ik

Wie is wie?

 Haggis

Haggis

Haggis is een roodharig groot en stoer monster. Hij ziet er akelig uit, maar vergis je niet! Eigenlijk is hij een echte softie en heel snel bang. Hij schrikt zelfs af en toe van zichzelf.

Fiend

Fiend

Fiend is het kleinste monster! Hij is de leider van de groep en is altijd aan het praten. Als baas staat hij altijd klaar met advies, of je dat nu wil of niet.

Norman

 

Norman

Norman is de stille van de drie en praat niet. Je weet dus nooit wat hij aan het doen is en wat hij zal uitspoken. Met hem kan je echt de gekste dingen verwachten.

Eddie

Eddie

Eddie is dol op de drie monsters in de kelder. Ze zijn al gauw beste vrienden geworden. Alleen jammer dat ouders en monsters niet goed samengaan. Hij moet dan ook steeds de problemen oplossen van zijn harige vrienden.

Angela

Angela

Angela vind de monsters maar niets. Ze bemoeien zich steeds met haar leven en dat vindt ze heel vervelend. Na een tijdje begint  ze de monsters wel aardig te vinden, maar dat zal ze het niet snel toegeven.

Kate

Kate

Kate is een supermama! Ze heeft een heel drukke agenda met haar baan en haar kinderen.  Alleen had ze niet verwacht dat ze voor drie nieuwe harige familieleden moest zorgen.

Nick

Nick

Nick heeft een drukke baan en wil ontspannen wanneer hij thuiskomt. Heel moeiljik natuurlijk als drie harige monsters steeds de boel op stelten zetten.

Loading icon