Het verhaal

Musti: Het verhaal

In de animatiereeks Musti, beleeft het gelijknamige katertje allerlei avonturen met zijn vriendjes. Thuis, op de boerderij, in het het bos, … overal doen zich wel interessante dingen voor. Elk verhaal blijft speels en eindigt steeds op een vrolijke noot.

Centraal staan de sterke verhaaltjes van de tv-reeks. Elke aflevering vormt een afgerond geheel, met verhalen uit de leefwereld van het doelpubliek. Musti is door de korte opeenvolgende verhaaltjes goed te volgen voor de allerkleinsten. De avonturen van Musti zijn ‘hun’ avonturen, Musti is een herkenbaar voorbeeld voor hen. In de nieuwere 3D- afleveringen trekt Musti de wijde wereld in en verlaat hij af en toe zijn vertrouwde wereldje. Zo komen nieuwe locaties en nieuwe personages aan bod.

Verhalen vertellen over dagdagelijkse dingen staat bij Musti centraal. De taalvaardigheid bij peuters en kleuters wordt door deze afleveringen gestimuleerd. 

In de Wereld van Kaatje zijn er verschillende spelletjes en toepassingen rond Musti:

Er is een kiekeboespelletje. Telkens als je klikt met de muis of drukt op de spatiebalk van het toetsenbord, komt Musti tevoorschijn.

De kleurplaat van Musti kun je inkleuren en afdrukken.

Als jouw kleuter of peuter van Musti houdt, vindt hij Pocoyo, Bumba, Hopla, Symfollies, Nouky en z’n vrienden en Draakje vast ook erg leuk.

Voor kinderen tussen 1 en 3 jaar. 

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
Loading icon