Nellie en Cezar

Het verhaal

Nellie en Cezar

Nellie is een kleine muis die opvalt door haar nieuwsgierigheid, ondernemingszin en ontdekkingslust. Ze is niet snel bang, zit vol energie en is heel creatief. Cezar, haar onafscheidelijke kikkervriend, staat steeds klaar om haar te helpen. Hij is stoer en een beetje onhandig. Hij kan soms opvliegend uit de hoek komen, maar heeft eigenlijk een hartje van peperkoek … Samen met hun vriendjes, Mina de eekhoorn, Leo de egel en Fred de bever beleven ze allerlei avonturen.

De figuurtjes nemen de kleuters op sleeptouw om nieuwe dingen te ontdekken. Taalontwikkeling, motorische, zintuiglijke en denkontwikkeling worden gestimuleerd op een speelse wijze. De emotionele en relationele leefwereld van de kleuters wordt op een affectieve manier verkend.

Elke aflevering van 5 minuten wordt afgesloten met een spelletje dat voortvloeit uit het verhaal. Nellie & Cezar nodigen de kijkertjes uit om al spelend nieuwe begrippen en voorwerpen te ontdekken. Door het spel en de interactiviteit met de personages kadert de reeks in een waar edutainment.

Als jouw kleuter of peuter van Nellie en Cezar houdt, vindt hij Picknick met taart, Draakje en Raad eens hoeveel ik van je houd vast ook erg leuk.

Voor kinderen van 3 tot 5 jaar. 

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
Loading icon