Wie is wie?

Arlette Grauwels

Arlette is de moeder van Katrijn en Pieter. Van de rustige huisvrouw veranderde ze in een zelfzekere carrièrevrouw. Ze is een tijdje schooldirectrice geweest, maar is nu ombudsvrouw bij de gemeente.

Roger Van Asten

Roger is de vader van Katrijn, Emma en Pieter. Hij is politieagent en heeft een tijdje een vast team gevormd met David. Hij klaagt er vaak over dat Arlette te weinig tijd voor hem maakt. Soms kan hij een echte romanticus zijn.

Katrijn Van Asten

Katrijn is de zus van Pieter en Emma. Haar ouders heten Arlette en Roger. Ze is danseres bij Spring en heeft ook een tijdje modellenwerk voor Marie-France gedaan. Ze heeft een jaar gestudeerd aan de balletacademie, maar koos daarna voor fotografie. Ze is naar Amerika (New York) vertrokken voor haar studie Fotografie. Daardoor is haar relatie met David stuk gelopen.

Evert Van Bellum

Evert is zanger, gitarist en songwriter bij Spring. Alsof dat nog niet genoeg is werkt hij in de vakanties ook nog als pizzaboy bij "Pizza Carlo". Wanneer Xavier samen met zijn vader een pizzatent opent, ontstaat er dan ook een heuse pizza-oorlog. Evert is lange tijd verliefd geweest op Katrijn en vormt nu een koppel met Lien. Hij studeert momenteel aan de rockacademie.

Chantal Goegebeur

Chantal is danseres bij Spring. We leerden haar kennen als het meisje dat aan niets anders dacht dan de solo af te pakken van Katrijn. Uiteindelijk zijn de twee dan toch vriendinnen geworden, alhoewel er soms nog ruzie ontstaat. Chantal heeft het er niet gemakkelijk mee dat haar ouders gescheiden zijn.

Marie-France Van Mechelen

Marie-France is de betweterige moeder van Chantal. Ze wilt niets liever dan dat haar dochter in alles de beste is. En daarom heeft ze al veel geprobeerd om Katrijn weg te jagen uit Spring. Ze heeft een modellenbureau dat Models & Fashion heet.

Pia Bertels-Deroover

Pia is de nieuwe danslerares van Spring. In het begin waren de meisjes niet blij toen ze de dansschool kocht, omdat ze tevens danslerares was van hun grootste concurrent "Castio". Ze heeft veel danstalent maar net zoals haar voorgangster Maggy weinig verstand van zaken doen. Ze is de zus van Liesbeth.

Roxanne Boisier

Roxanne is de nieuwe solodanseres bij Spring en was het lief van Xavier. Ze is model bij Models & Fashion.

David Vercauteren

David is de drummer van Spring en het lief van Katrijn, maar toen die naar Amerika vertrok, werd hij het lief van Emma. Hij heeft een tijdje als politieagent gewerkt, maar koos daarna voor de recherche.

Xavier Lejeune

Xavier is de broer van Maggy en helpt in de bar. Zijn hobby's zijn American Football, gitaar spelen en (vroeger) sharken. Hij heeft keyboards gespeeld bij Spring, richtte daarna met een vriend het groepje "Woefer" op, ging daarna bij "Black Slash" spelen. Nu maakt hij zelf af en toe nog liedjes met zijn gitaar.

Loading icon