Wie is wie?

Amy - Athletica

Amy/Athletica is de rechterhand van Ballistico en een keiharde trainer. Amy verandert in de supersnelle Athletica. Een typische marathon is voor haar geen 42 km, maar wel 4200 km. En wanneer vermoeide kinderen even hun Enerjoy moeten opladen, staat ze binnen een oogwenk klaar met de sportdranken. Als toegewijde sporter is Amy/Athletica altijd bezig om nog betere records neer te zetten.

Ben - Ballistico

Ben/Ballistico is de leider van de Super Sportlets. Als Ben verandert, wordt hij Ballistico: een kampioen op het gebied van balsporten, maar hij blinkt ook uit in elke andere sport. Als briljant strateeg vindt Ben/Ballistico elke keer een manier om Rudy Rude te verslaan met hetzelfde gemak als wanneer hij een goal scoort.

Celine - Charm

Celine/Charm is een energieke superturnster. Zodra Celine in Charm verandert, wordt ze de beste turnster ter wereld. Ze springt tot wel tien meter hoog, doet zonder moeite een vierdubbele salto en landt daarna op een bowlingkegel zonder enige moeite. Celine/Charm is ook het 'meest zachte teamlid' van de Super Sportlets, haar hart smelt zodra ze iemand in nood ziet.

Stefan - Strongo

Stefan/Strongo is de sterke man van de Super Sportlets. Hij weet precies welke oefeningen je moet doen om helemaal gespierd te worden. Als hij verandert in Strongo, wordt hij de sterkste man op aarde. Elke krachtsport beheerst hij tot in de puntjes: paalwerpen, gewichtheffen, worstelen en nog veel meer. Strongo schiet met een trap door de goal en met trefbal heeft hij maar een gooi nodig om een heel team uit te schakelen.

Rudy Rude

Rudy is een onverwoestbare buitenaardse energiedief. Hij overschat zichzelf altijd en wordt daarom telkens door de Super Sportlets verslagen. Hoewel de Super Sportlets hem niet gevangen kunnen houden, kunnen ze hem wel verslaan. Rudy kan namelijk geen enkele sportieve uitdaging negeren. En zodra de Super Sportlets hem verslagen hebben, verdwijnt hij weer en is alle gestolen Enerjoy weer terug. Rudy Rude werkt voor zijn vader die nog erger is dan hijzelf, de verschrikkelijke Lord Less. Rudy doet alles om hem niet kwaad te maken.

Loading icon