Wie is wie?

TommyTommy Cadle

Tommy Cadle is een doodgewone jongen van 13. Hij heeft een rustig leventje zonder zorgen of problemen. Totdat Dinko en co de rust komen verstoren.
DinkoDinko

Dinko is een enthousiaste groene alien. Hij is zowat de leider van de buitenaardse bende. Hij vindt de aarde een geweldige plek. Zo tof zelfs dat hij voor altijd wil blijven!
GumpersGumpers

Gumpers is groot, log en ziet eruit als een echt monster. Alleen is Gumpers bang van monsters! Eigenlijk is hij bang van zowat alles: groenten, schaduwen en woorden met veel medeklinkers. Bovendien kent hij zijn eigen krachten niet.
FlipFlip

Flip is hyperactief. Hij vliegt meteen overal in. Alleen stoppen is iets minder makkelijk.
SwankySwanky

Swanky voelt zich een echte aristocraat. Hij heeft een dure smaak en probeert altijd onder klusjes uit te komen. Werken is toch niks voor wezens met blauw bloed!
ScruffyScruffy

Scruffy is het huisdier van Dinko. Hij ziet eruit als een echte hond, maar wiebelt met zijn oren en heeft een tong met een eigen wil.
MelbaMelba

Melba Manners is Tommy's buurmeisje. Ze zitten ook samen in de klas. Melba is rad van tong en heeft altijd de touwtjes in handen.
Granville DeSprayGranville DeSpray

Granville DeSpray is een jongen die van tradities houdt. Wat hij ook aan het doen is, om klokslag vier uur is het tijd voor een kopje thee! Granvilles ouders zijn taxidermist en dus staat hun huis vol opgezette dieren. Granville haat Tommy omdat hij denkt dat die hem in de weg staat om Melba's hart te veroveren.
Loading icon