Wie wordt wrapper? in de Ketnet-app en op TV

Wie wordt wrapper? gelanceerd 

Het is zover! Dit zijn de vijf finalisten van Wie wordt wrapper? 

Op 22 september maakte Charlotte in Kingsize Live bekend welke kandidaten in the running zijn om haar op te volgen als Ketnet-wrapper: Esther, Aaron, Tinneke, Gloria en Dieter

Vier weken lang zitten ze in het Ketkot, waar je hen online en op tv kan volgen. De Ketnetters thuis kunnen zelfs mee beslissen wie de wrapper wordt. In de finaleshow op 18 oktober wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Non-stop te volgen 

Vanaf nu kunnen de Ketnetters de vijf kandidaten beter leren kennen.

Live op Ketnet of in de Ketnet-app 

Kijk van maandag tot en met donderdag tussen 18.30 uur en 19.00 uur op Ketnet of in het Ketnet Livecenter in de Ketnet-app. Hier kan je de kandidaten volgen in het Ketkot, waar ze nu vier weken wonen. Je kan hier met emoji's gooien, chatten en meedoen aan polls!

Dag en nacht in de WWW-feed

Je kan hen ook dag en nacht volgen in de Wie wordt wrapper?-feed in de Ketnet-app en op Ketnet.be. In deze feed houden de kandidaten jullie van alles op de hoogte met de leukste en coolste foto's en filmpjes.

Compilatie op Ketnet of in de ketnet-app

In het weekend kunnen jullie een samenvatting van hun avonturen bekijken.

Jullie beslissen mee 

Via de Ketnet-app kan ook jij stemmen op jouw favoriete wrapper. Volg alles via de Wie wordt wrapper?-feed en beslis mee wie de nieuwe wrapper wordt. 

 
Loading icon