Welk vakantietype ben jij?

Welk vakantietype ben jij?

Zetelhanger

Vakantie betekent voor jou: uitrusten! De zetel is jouw favoriete plek thuis, in je rechterhand zit de afstandsbediening van de tv en in je linkerhand een warme chocomelk. Je vindt niks leuker dan lang uitslapen en daarna gewoon de dag verder zetten in pyama! Chillax is de max!

Buitenspeler

Weer of geen weer, die boomhut moet gebouwd worden, of dat bosspel wil je echt wel spelen. Je bent het liefst buiten om de longen uit je lijf te lopen en te voelen dat je leeft. Een sprintje, een fietstocht of een paardrijles, zolang je maar buiten bent is alles goed.

Doe-het-zelver

Een leuk extra glittertje op je trui, een zelfgemaakte cake delen met je vrienden of je eigen verjaardagskaartjes knutselen: geen uitdaging met je handen ga je uit de weg. Als er iets kapotgaat ben jij degene die het weer kan fixen, als er versiering voor een feestje moet zijn heb je altijd wel een idee. Handige Harry zou je bijnaam kunnen zijn!

Teamspeler

Of het nu buiten spelen is, binnen naar een leuke film kijken of samen schilderen, je vindt alles tof zolang het maar samen met een grote groep vrienden is. Alleen op je kamer zitten is echt niks voor jou! Je functioneert het beste in groep, zeker als je vrienden dan ook nog eens hard moeten lachen met je mopjes. De vakantie vind je enkel leuk als je tijd kan doorbrengen met veel mensen samen!

Loading icon